Over mij

Wie is Bart Jan?

In de afgelopen jaren heb ik deze vraag aan mijzelf gesteld. Ik zie in dat er in mijn leven veranderingen plaatsvinden, klein en groot. Zo ben ik van baby via jongeman een zelfstandige man en vader geworden, terwijl ik nog heel vaak het kleine jongetje in mij herken en aankijk.

Ik ben opgegroeid in een dorp in Zuid-Holland en na wonen en werken in de hoofdstad doe ik dat nu in de mooie stad Delft. Graag ben ik buiten de stad en geniet ik van de ruimte en natuur die er altijd is. Dan voel ik mij blij en voel leefkracht. Voor mijn kinderen, mijn geliefde, onze families en vrienden wil ik een basis zijn; bij hen kan ik thuiskomen en me geliefd voelen.

Over mij

Wie is Bart Jan?

In de afgelopen jaren heb ik deze vraag aan mijzelf gesteld. Ik zie in dat er in mijn leven veranderingen plaatsvinden, klein en groot. Zo ben ik van baby via jongeman een zelfstandige man en vader geworden, terwijl ik nog heel vaak het kleine jongetje in mij herken en aankijk.

Ik ben opgegroeid in een dorp in Zuid-Holland en na wonen en werken in de hoofdstad doe ik dat nu in de mooie stad Delft. Graag ben ik buiten de stad en geniet ik van de ruimte en natuur die er altijd is. Dan voel ik mij blij en voel leefkracht. Voor mijn kinderen, mijn geliefde, onze families en vrienden wil ik een basis zijn; bij hen kan ik thuiskomen en me geliefd voelen.

We zijn niet allemaal hetzelfde, maar wel gelijkwaardig in de behoefte om van betekenis te zijn.

Professioneel ben ik gevormd door opleidingen op het gebied van commerciële techniek en organisatiesociologie, gevolgd door het werken in het brede en mooie werkveld van Human Resources Management. Dit deed ik in verschillende organisaties: grotere, kleinere, internationaal, oudere en nieuwere, op winst gericht en op de maatschappij gericht.

Waar ik ook werk: ik probeer met anderen te verbinden, in te zien dat we niet allemaal gelijk zijn maar wel gelijkwaardig in onze behoefte om iets voor de organisatie te betekenen. En ik heb hier mijn collega’s in ondersteund in hun werk. Hoe mooi is dat? Ik heb ontdekt dat ik vanuit deze rol iets kan betekenen en met vertrouwen mensen heb laten inzien en leren hoe ze het beste voor hen een situatie aanpakken.

De laatste jaren heb ik veel interesse gekregen in mannenwerk en vader-zoon-relaties. Daarin ben ik een leerling en daarin begeleid ik vaders en zonen in hun samen-groeien. Met mijn eigen partner leef ik onze liefdesrelatie en ondersteunen we andere liefdesparen in hun relatie.

Opleiding, training & ervaring

Master Coach & eCoach, bij het Europees Instituut de Baak

Cultuur, Organisatie & Management, bij de Vrije Universiteit

Commercieel Ingenieur, bij de Haagse Hogeschool

Cursuscentrum Kasteel De Schans

Mannenhart

Op een gegeven moment stelde ik mijzelf de vraag: ‘waar wil ik het leven voor leven?’.

Op een gegeven moment stelde ik mijzelf de vraag: ‘waar wil ik het leven voor leven?’. Dit is natuurlijk een grootse vraag die ook ik nog aan het onderzoeken ben. Dit doe ik door zelfonderzoek, en met hulp van coaching en begeleiding door bijzondere mensen. Ik ben gaan inzien dat het helpen van anderen mij voldoening geeft. Ik leer steeds meer te vertrouwen op mijn waarnemingsvermogen en op mijn gevoel; dat ik die mag inzetten in mijn werk, mijn dagelijkse leven en in de omgang met anderen.

En wie weet komen we hier, ieder op zijn eigen pad, elkaar tegen!