Jouw tempo, tijd, en omgeving

Online coaching (e-coaching)

Bijzonder en anders in een online coaching traject (of e-coaching) is dat jouw leren en reflecteren plaatsvindt in je eigen werkomgeving of in je directe leefomgeving (of allebei natuurlijk), waarbij ik jou begeleid via e-mail. Online coaching (of e-coaching) biedt je dus veel flexibiliteit!

Maak vrijblijvend kennis

Graag sluit ik me aan bij jouw behoefte en ritme. Ik kan met je meelopen en je helpen met jouw vraag. Ik kan een gids zijn die suggesties doet door zo nu en dan eens een andere richting in te slaan, eventueel terug te keren, stil te staan, te vertragen of juist te versnellen.

Het gaat er om dat jij gaandeweg het traject gaat ervaren of inzien dat je een echte, soms grote, vaak ook kleine, verandering kan realiseren.

Zodat je meer vervulling kunt ervaren, beter contact met wat jij wilt en een fijnere verbinding met jezelf. Een verandering kan ook een andere manier van werken of het aanpakken van problemen zijn. Of het zetten van die stap die je al heel lang wilde zetten.

Waarom Online Coaching?

Online Coaching (e-Coaching) is niet aan een plek of aan een locatie gebonden en is ook niet tijdgebonden. Ik begeleid jou schriftelijk, met vragen en opdrachten, via e-mail in een digitale omgeving MyMindspace (voldoet aan AVG). Dit maakt dat jij met je online coaching aan de slag kan wanneer jij je geïnspireerd voelt, je de behoefte voelt of gewoon wanneer het jou uitkomt. Je kunt dus echt je tijd nemen om met jouw online coaching traject bezig te zijn, om te reflecteren.

Hoe en Wat

We spreken van te voren af hoeveel weken het online coaching traject duurt en hoe vaak per week we contact hebben. Mijn online coaching vindt plaats binnen MyMindspace. Dit platform voldoet volledig aan de AVG en hierin zijn onze digitale dialogen beschermd. Je legt in MyMindspace letterlijk jouw ontwikkeltraject vast en kan je het terughalen als je daar behoefte aan hebt.

Eigen tempo

Op jouw tijd

Eigen omgeving

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van online coaching? Neem dan contact met me op voor een oriënterend gesprek.

Bart Jan Schrijver

e-Coach

info@bartjanschrijvercoaching.nl

Bedankt voor je bericht. Het is verstuurd.
Er ging iets mis. Probeer later nog eens.

Door mijn gegevens te verstrekken ga ik ermee akkoord te worden benaderd.