Gun jezelf jouw eigen tempo en jouw eigen ontwikkeling!

Face to Face

Maak vrijblijvend kennis

Graag sluit ik me aan bij jouw behoefte en ritme. Ik kan met je meelopen en je helpen met jouw vraag. Ik kan een gids zijn die suggesties doet door zo nu en dan eens een andere richting in te slaan, eventueel terug te keren, stil te staan, te vertragen of juist te versnellen.

Het gaat er om dat jij gaandeweg het traject gaat ervaren of inzien dat je een echte, soms grote, vaak ook kleine, verandering kan realiseren.

Zodat je meer vervulling kunt ervaren, beter contact met wat jij wilt en een fijnere verbinding met jezelf. Een verandering kan ook een andere manier van werken of het aanpakken van problemen zijn. Of het zetten van die stap die je al heel lang wilde zetten.

Hoe en Wat

We bespreken van te voren wat jij nodig hebt, of je al zicht hebt op jouw coach- of leervraag. Ik vertel je wat over mezelf en wat ik te bieden heb. Mijn coaching doe ik op locaties in Delft, Den Haag, Rijswijk en Rotterdam. Uiteraard kunnen we ook eens een verhelderende wandeling maken!

Eigen tempo

Op jouw tijd

Eigen omgeving

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met me op voor een oriënterend gesprek.

Bart Jan Schrijver

Coach voor mannen en voor vrouwen.

info@bartjanschrijvercoaching.nl

Bedankt voor je bericht. Het is verstuurd.
Er ging iets mis. Probeer later nog eens.

Door mijn gegevens te verstrekken ga ik ermee akkoord te worden benaderd.